Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informatieavond voor het thuisfront van veteranen

J maart 2018 om 19:00 tot 22:00

Op vrijdag 23 maart 2018 organiseert de SVON een voorlichtingsavond voor het thuisfront van veteranen. De lezing zal plaatsvinden in het VOC Detmers.
Het Veteraneninstituut verzorgt de voorlichting.

Als een militair op missie gaat, dan draait het thuisfront een eigen uitzending. Soms zelfs drie: tijdens de voorbereiding, tijdens de uitzending en in de tijd daarna. Het hele gezin past zich aan aan het ritme van de militair. Ook al is de uitzending jaren geleden of was het huidige thuisfront toendertijd nog helemaal geen thuisfront,  de gevolgen van een uitzending kunnen nog steeds voelbaar zijn voor iedereen. Na een missie of bij het verlaten van Defensie ontstaan er soms situaties en vragen die niet in een draaiboek staan.

Het thuisfront kent de veteraan het beste en kan een enorme steun zijn. Het thuisfront verdient aandacht. Daarom richt  het Veteraneninstituut zich ook op het thuisfront en is hiervoor Home@Vi opgericht. Een medewerker van het Veteraneninstituut komt naar ons toe en houdt tijdens de ‘Home@Vi Voorlichtingsavond’  een korte presentatie.

De intentie van deze avond is het ontmoeten van het thuisfront, vragen te beantwoorden en te informeren. Ben jij het thuisfront van een veteraan (actief of postactief) kom dan vooral!

Locatie VOC Detmers
Aanvang lezing 20:00

Gegevens

Datum:
J maart 2018
Tijd:
19:00 tot 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
www.svon.nl

Organisator

SVON

Locatie

VOC Detmers
Kazerneplein 6
Eefde, Gelderland 7211BM Nederland
+ Google Maps
Website:
www.svon.nl